ŠOK U RUSIJI! Nestalo telo Alekseja Navaljnog?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 14:39

ŠOK U RUSIJI! Nestalo telo Alekseja Navaljnog?!

Ovu informaciju je saopštio njegov tim.

Telo Alekseja Navaljnog nestalo je iz mrtvačnice u kojoj je zvanično držano, saopštio je njegov tim. Njegova majka jutros je stigla u brutalnu kaznenu koloniju IK-3 Polarni vuk, prenose strani mediji.

Advokat Navaljnog, koji je danas sa majkom ruskog opozicionara stigao u grad Salehard, pozvao je broj mrtvačnice i rečeno mu je da "Aleksejevo telo nije u mrtvačnici", prenosi Daily Mail.

Portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Alekseja Navaljnog jutros je potvrdio da je lider ruske opozicije umro i rekao da je njegovo telo kod istražitelja. Kira Jarmiš je zahtevala da se telo odmah preda njegovoj porodici.

U dokumentu koji je dat njegovoj majci, stoji da je Navaljni umro juče u 14.17 po lokalnom vremenu.

Majka Alekseja Navaljnog, Ljudmila Navaljna, viđena je danas kako putuje u koloniju na severu Rusije, gde se veruje da je njen sin preminuo. Kako navodi Daily, ruski opozicionar se samo srušio.

Šokantna smrt najžešćeg Putinovog kritičara izazvala je talas bdenja i protesta širom Rusije, što je navelo policiju da se obračuna sa silom i izvrši 15 hapšenja samo u Moskvi, prenosi Daily Mail.

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.