Izvor: Blic, 05.Feb.2022, 10:25

Stejt department: "Kina je trebalo da kaže Rusiji da smiri tenzije"

Sastanak između kineskog i ruskog predsednika u Pekingu, Sija Đinpinga i Vladimira Putina trebalo je da bude prilika za Kinu da ohrabri Rusiju da smiri tenzije sa Ukrajinom, izjavio je glavni diplomata Stejt departmenta za Istočnu Aziju Danijel Kritenbrink.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD DELI SAVETE SVETSKIM SILAMA: Kina je trebalo da kaze Rusiji da smiri tenzije

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022

Sastanak između kineskog i ruskog predsednika u Pekingu, Sija Ðinpinga i Vladimira Putina, trebalo je da bude prilika za Kinu da ohrabri Rusiju da smiri tenzije sa Ukrajinom, izjavio je glavni diplomata Stejt departmenta za Istočnu Aziju Danijel Kritenbrink...Takav pristup je nešto što svet očekuje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

ZNAČAJ SURETA SIJA I PUTINA Prilika za Kinu da podstakne Rusiju na ublažavanje napetosti sa Ukrajinom

Izvor: Kurir, 05.Feb.2022

Susret kineskog predsednika Si Đinpinga i ruskog Vladimira Putina u Pekingu trebalo je da bude prilika za Kinu da podstakne Rusiju na ublažavanje napetosti s Ukrajinom, ocenio je u petak glavni diplomata američkog Stejt Dipartmenta za istočnu Aziju Danijel Krajtenbrink, javlja danas Rojters.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.