State Department o susretu Putina i Dodika: Kratkovid i štetan potez

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Maj.2023, 08:06

State Department o susretu Putina i Dodika: Kratkovid i štetan potez

State Department, komentirajući susret predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika i ruskog lidera Vladimira Putina, naveo je da "niti jedna vlada, ni na kojem nivou, ne bi trebala u ovom trenutku proširivati suradnju sa Rusijom, dok ta zemlja provodi agresiju protiv Ukraine. Glasnogovornik State Departmenta je u izjavi za Glas Amerike naveo da Dodikova odluka da se sastane s Putinom, "dok Rusija u isto vrijeme otvoreno krši osnove i zakone međunarodnog poretka, kao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dodik na forumu u Rusiji: BiH eksperiment i kolonija, Evropa vazal SAD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2023

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas, u obraćanju na bezbednosnom forumu u Moskvi, da je BiH nakon rata postala eksperiment i kolonija, bez uvažavanja istorije i međunarodnog prava.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.