Sputnjik: Putin odlikovao Vučića ordenom Aleksandra Nevskog

Izvor: Beta, 07.Jan.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sputnjik: Putin odlikovao Vučića ordenom Aleksandra Nevskog

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o odlikovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog za veliki doprinos u razvoju saradnje dveju država, javila je pres služba Kremlja, preneo je Sputnik."Šef ruske države je potpisao ukaz o nagradjivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog za veliki lični doprinos razvoju višestrane saradnje sa Ruskom Federacijom", navodi se u saopštenju.Mediji su u oktobru pisali da će Vučić biti odlikovan jednim od najvećih ruskih priznanja koje retko dobijaju strani državljani a posle 100 godina orden je dodeljen Srbinu, naveo je Sputnjik.Orden Svetog Aleksandra Nevskog, dobili su, izmedju ostalih, Milan Obrenović, Aleksandar Кaradjordjević, a poslednji put je dodeljen Nikoli Pašiću.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sputnjik: Putin odlikovao Vučića ordenom Aleksandra Nevskog

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jan.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o odlikovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ordenom Aleksandra Nevskog za veliki doprinos u razvoju saradnje dveju država, javila je pres služba Kremlja, preneo je Sputnik..."Šef ruske države je potpisao ukaz o nagrađivanju predsednika Srbije...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.