Šešelj: Zbog Putina pet sati nisam išao u toalet!

Izvor: Mondo, 19.Jan.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Zbog Putina pet sati nisam išao u toalet!

Silna želja lidera radikala Vojislava Šešelja da uživo vidi predsednika Rusije Vladimira Putina bila je izgleda jača i od velikih mera obezbeđenja i strogog protokola delegacije...

Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija

Naime, Šešelj tvrdi da je uspeo da se provuče "ispod radara" tako što je pre svih ušao u Hram Svetog Save i satima skriven čekao Putina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dođu u obilazak ove svetinje.

"Rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sam da pokušam da upoznam Putina i uspeo sam! Ušao sam u Hram Svetog Save pet sati ranije, sakrio sam se u neki deo gde je skladište, to je kao neki magacin. Tu sam se ukočio. Za tih pet sati nisam išao ni do ve-cea, nisam imao mobilni telefon, nisam imao ni vodu. Usta su mi se osušila, a kičma me boli jer sam sedeo na jednoj drvenoj stolici. Ma, skroz sam se ukočio, ali je vredelo", priča Šešelj za "Kurir".

Vesić: Moj snimak Putina svetski hit (VIDEO)

A da su se rizik i upornost isplatili, kaže on, dokaz je što se video oči u oči sa šefom Kremlja.

PUTIN U BEOGRADU: Hram za kraj! (FOTO, VIDEO)

"Kad su krenuli da izlaze iz kripte, ja sam ugrabio priliku i iskočio pred njih! Niko nije mogao da dođe sebi od zaprepašćenja, to je bilo kao da se duh pojavio. Mislio sam da će patrijarh da se onesvesti. Onda sam se rukovao s Putinom i rekao ko sam, a on je klimnuo glavom i srdačno odgovorio da me je pratio u Hagu. Na to je Vučić dodao: 'Vojo, pa tebe svi u Rusiji znaju", dodaje Šešelj tvrdeći da mu se Putin "srdačno nasmejao i pružio ruku i deset minuta smo stojeći razgovarali".

Ван сваког протокола,у крипти Храма Светог Саве, по први пут сам успео да се сретнем с руским председником Владимиром Путином.Кад сам изненада бануо пред изненађену председничку свиту, Путин ме је одмах препознао,срдачно се насмејао и пружио руку.10 минута смо стојећи разговарали

— Војислав Шешељ (@predsednikSRS) January 18, 2019

BONUS VIDEO:

Izvor: MONDO

Dačić: Šta je Putin govorio "iza zatvorenih vrata"
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.