Ruskinja tvrdi da je bila Putinova špijunka: Imali smo treninge za intimne odnose FOTO

Izvor: B92, 21.Mar.2022, 21:54

Ruskinja tvrdi da je bila Putinova špijunka: "Imali smo treninge za intimne odnose" FOTO

Ruskinja Aliia Roza tvrdi da je bila špijunka Vladimira Putina. Navodi kako je pristupila vojnoj akademiji u Moskvi kad je napunila 18 godina, gde su je trenirali kao špijunku, pišu strani mediji.

"Na vojnoj obuci sam naučila osnove borilačkih veština i rukovanje oružjem. Nakon toga radila sam kao agent u akcijama protiv trgovine ljudima i drogom. Kasnije su nekoliko devojaka i mene pozvali sa strane. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na posebnom treningu naučili su nas zavođenju i manipulaciji. Imali smo i posebne seks treninge", ispričala je Aliia.

Putin "preplavio" Ikeu u Zagrebu FOTO

"Podučavali su nas kako možemo upotrebiti izgled da izvučemo što više podataka iz osobe pod interesom. Seks je u tome jako važan", dodala je.

Tvrdi da je pobegla iz Rusije nakon što su mafijaši pokušali da je ubiju, a naposletku je morala da promeni i ime. Komentarisala je i trenutnu situaciju s Ukrajinom i rekla da je protiv rata. Smatra kako zna šta je Putinu trenutno u glavi.

"Najvažnija stvar u tome je što mi živimo dvostruke živote. Pogledajte fotografije Putina. Jaše konja bez majice, lovi ribu, roni... Kao da je Džejms Bond. To je brend. Svi Rusi žele da budu takvi. Ljudi ga poštuju i dive mu se. Kako to postići, nauče vas u vojnim školama za tajne agente", ispričala je.

Inače, Aliia danas radi kao PR agent.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.