Izvor: Danas, 08.Apr.2023, 12:33

„Riznica nuklearnog oružja“: Koje poluostrvo Putinu zadaje glavobolje?

Ruskog predsednika Vladimira Putina uznemirila je vest o pristupanju Finske NATO savezu, pre svega zbog toga što će od sada deliti 1.340 kilometara granice sa najmoćnijom vojnom Alijansom na svetu, ali iz još jednog razloga. Naime, na granici sa Finskom nalazi se i poluostrvo Kola - jedna je od najgušćih riznica nuklearnog oružja na celoj planeti.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   NATO

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ZBOG OVOG POLUOSTRVA JE PUTINA ZABOLELA GLAVA, NIJE U PITANJU KRIM: Najviše nuklearnog oružja je tamo - a Finska pred nosom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023

Ruskog predsednika Vladimira Putina je izbacila iz takta vest o prijemu Finske u NATO savez, pre svega zbog toga što će od sada deliti 1.340 kilometara granice sa najmoćnijom vojnom Alijansom na svetu, ali iz još jednog razloga...Na granici sa Finskom nalazi se i poluostrvo Kola - jedna je od najgušćih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.