Radikalka uganula nogu jureći Putina!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2011, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikalka uganula nogu jureći Putina!

Poslanica radikala Nataša Jovanović toliko je jurila po skupštinskim hodnicima da pozdravi ruskog premijera Vladimira Putina i uruči mu pismo svojih kolega da je umalo slomila nogu! Prošla je, na sreću, samo s uganućem.

Sreća je i to što je tog 23. marta u Skupštinu došla u ravnoj obući. Tek da se oniži Putin ne oseti loše zbog njenih 175 centimetara, što je za četiri više od Rusa.

Povređena noga prilično ju je bolela nekoliko dana, ali radikalka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za to ne mari. Bitno je, kaže, da je uspela da šefu protokola doturi Šešeljevo pismo.

Nataša Jovanović veoma je aktivna i na društvenoj mreži Fejsbuk, na kojoj ima 4.600 prijatelja. Ni tamo ne manjkaju njeni izlivi oduševljenja prema Vladimiru Putinu. Tako na njenom profilu ima nekoliko fotografija ruskog premijera, a dominira ona na kojoj pozira tik uz sliku Vladimira Putina - obraz uz obraz.

"Jesam povredila nogu, ali mi je to najslađa povreda u životu! Bitno je da sam uspela da ga vidim i da mu predam pismo. Doduše, nisam njemu lično, pošto bi bilo neprijatno da sam se uhvatila za bravu njegovog automobila", priča uz smeh Nataša Jovanović i nastavlja da opisuje najsitnije detalje svog „pohoda“ na uvaženog ruskog gosta.

"Bili smo poređani u špaliru u holu Skupštine. Pošto je Putin prošao drugim putem, potrčala sam, progurala se kroz obezbeđenje i izletela ispred zgrade. Verovatno sam tada i uganula levu nogu. Ne žalim nimalo, jer me je Putin video i mahnuo mi dok sam sedela na petom stepeniku! Pismo sam dala šefu protokola, koji mu ga je odmah predao", priča oduševljeno radikalka.

Kaže da je noga više ne boli, a nije išla ni kod lekara.

"Dva dana je bolelo, bilo je otečeno, ali je prošlo. Kakav lekar, nije to ništa strašno! Dešavale su mi se takve povrede i na treninzima, jer redovno vežbam, ali, ova je definitivno najslađa", ponovo će Jovanovićeva.

Od teže povrede, priznaje, spasla ju je ravna obuća. Na pitanje da li ju je malo blam zbog svega, kaže iskreno: "Opet bih uradila isto!"

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.