Putinu za rođendan erotski kalendar!

Izvor: Glas javnosti, Beta, 08.Okt.2010, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinu za rođendan erotski kalendar!

MOSKVA - Ruski premijer Vladimir Putin dobio je juče za 58. rođendan neuobičajen poklon - kalendar sa erotskim fotografijama 12 studentkinja novinarstva sa moskovskog državnog univerziteta.

Za svaki mesec kalendara pozirala je po jedna studentkinja u seksi donjem vešu, dok su pored njihovih oskudno odevenih figura odštampane laskave reči upućene premijeru. Kalendar je izazvao veliku pažnju ruske >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << javnosti, a mnogi ga vide kao potez koji je smislila vlada kako bi iskoristila Putinov rođendan za povećanje njegove popularnosti.

Druga grupa studenata novinarstva sa istog univerziteta brzo je reagovala na seksi kalendar objavljivanjem sopstvenog na jednom veb-sajtu. Na njemu se na stranicama za svaki mesec nalaze njihove slike sa ustima oblepljenim lepljivom trakom, u znak protesta zbog Putinove politike. "Ko je ubio Anu Politkovsku", piše pored jedne od fotografija koja aludira na novinarku Nove gazete, ubijenu na jučerašnji dan pre četiri godine.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.