Putinova jeziva poruka: Nema oprosta VIDEO

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 11:23

Putinova jeziva poruka: Nema oprosta VIDEO

Video intervju Vladimira Putina masovno se deli društvenim mrežama u toj meri da je poslednjih dana, nakon subotnjeg "mini-građanskog rata", postao viralan.

Neki, poput ukrajinskog aktivista Igora Suška, smatraju njegov odgovor vrlo indikativnim u odnosu na to šta čeka Jevgenija Prigožina u danima koji slede.

Podsetimo, nakon što je Prigožin poveo svoje plaćenike u marš na Moskvu, što se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u subotu činilo kao početak građanskog rata (pritom je poginulo i nekoliko pilota Ruskog ratnog vazduhoplovstva), šef Vagnerovih plaćenika "sklonjen" je u Belorusiju. Navodno, na inicijativu beloruskog diktatora.

Kako je već poručilo nekoliko uglednih analitičara, Jevgenij Prigožin narednih dana bi trebalo da se čuva otvorenih prozora.

A tome svedoči i spomenuti intervju. U snimku novinar pita Vladimira Putina je li sklon oprostu i može li oprostiti ljudima oko sebe.

"Da, ali ne sve...", odgovara Putin.

"Šta ne možete oprostiti?"

"Izdaju", poručio je.

"Nema nikakve sumnje kakva sudbina čeka Vagnerovog šefa", mračno je zaključio jedan od komentatora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OVA PUTINOVA REČENICA LEDI KRV U ŽILAMA "Sad znamo kakva sudbina čeka šefa Vagnera" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023

U snimku novinar pita Vladimira Putina da li je sklon oprostu kao i može li da oprosti ljudima oko sebe...Video intervju Vladimira Putina masovno se deli društvenim mrežama u toj meri da je poslednjih dana, nakon subotnjeg "mini-građanskog rata", postao viralan. Neki smatraju njegov odgovor vrlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.