OVA PUTINOVA REČENICA LEDI KRV U ŽILAMA Sad znamo kakva sudbina čeka šefa Vagnera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 11:27

OVA PUTINOVA REČENICA LEDI KRV U ŽILAMA "Sad znamo kakva sudbina čeka šefa Vagnera" (VIDEO)

U snimku novinar pita Vladimira Putina da li je sklon oprostu kao i može li da oprosti ljudima oko sebe.

Video intervju Vladimira Putina masovno se deli društvenim mrežama u toj meri da je poslednjih dana, nakon subotnjeg "mini-građanskog rata", postao viralan. Neki smatraju njegov odgovor vrlo indikativnim u odnosu na to što čeka Jevgenija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prigožina u danima koji slede.

Podsetimo, nakon što je Prigožin poveo svoje plaćenike u marš na Moskvu, što se u subotu činilo kao početak građanskog rata (pritom je poginulo i nekoliko pilota Ruskog ratnog vazduhoplovstva), šef Vagnerovih plaćenika "sklonjen" je u Belorusiju. Navodno, na inicijativu beloruskog diktatora.

Kako je već poručilo nekoliko uglednih analitičara, Jevgenij Prigožin narednih dana bi trebalo da se čuva otvorenih prozora....

A tome svedoči i spomenuti intervju. U snimku novinar pita Vladimira Putina da li je sklon oprostu i može li oprostiti ljudima oko sebe?

- Da, ali ne sve... - odgovara Putin.

- Šta ne možete oprostiti?

- Izdaju - poručio je ruski predsednik.

- Nema nikakve sumnje kakva sudbina čeka Vagnerovog šefa - mračno je zaključio jedan od komentatora.

Journalist: “Are you able to forgive?”

Putin: “Yes, but not everything.”

Journalist: “What is impossible to forgive?”

Putin: “Betrayal” pic.twitter.com/6zFmp4CQ0l

— Lord Bebo (@MyLordBebo) June 24, 2023
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je momenat u kom je šef Vagnera doneo odluku da krene na Moskvu? VIDEO

Izvor: B92, 27.Jun.2023

Društvenim mrežama proširio se video na kom je snimljen razgovor šefa Vagnera Jevgenija Prigožina i ruskog vojnog blogera i jutjubera Semjona Pegova...Mnogi su sada uvereni kako je upravo ovo trenutak u kojem je Prigožin odlučio da će pokrenuti oružanu pobunu..."Ne daju ti više oružja jer...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.