Putin upozorava ZND na pretnju od terorizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin upozorava ZND na pretnju od terorizma

Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je danas bezbednosne zvaničnike iz Zajednice nezavisnih država da eksplozija u metrou u Sankt Peterburgu ukazuje na to da pretnja od terorizma ne jenjava.

"Vidimo da se, na žalost, situacija ne poboljšava. Nedavni tragični događaji u Sankt Peterburgu najbolja su potvrda toga. Znamo da je svaka od naših zemalja, praktično svaka, moguća i potencijalna meta terorističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napada", rekao je Putin obraćajući se zvaničnicima tog saveza bivših sovjetskih republika.

Sastanak ruskog predsednika sa šefovima oružanih službi ZND usledio je dva dana nakon eksplozije u metrou u Sankt Peterburgu, u kojoj je ubijeno 14 osoba, navodi AP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.