Putin u Kini na godišnjicu pobede nad fašizmom

Izvor: Akter, 21.Mar.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin u Kini na godišnjicu pobede nad fašizmom

Ruski predsednik Vladimir Putin boraviće u Pekingu na obeležavanju 70. godišnjice pobede nad fašizmom, potvrio je danas šef administracije Kremlja Sergej Ivanov

Čajna dejli prenosi da je Putin prvi zvaničnik koji je potvrdio da će prisustvovati svečanostima u Kini.

Agencije su ranije javile da bi Putin trebalo da otputuje u Kinu u septembru, za kada su planirani vojna parada i niz drugih dogadjaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
Ruski predsednik se u četvrtak sastao sa visokim zvaničnikom Komunističke partije Kine Li Džanšuom.

Putin je tom prilikom izrazio nadu da će predsednik Si Djinping posetiti Moskvu 9. maja, kada Rusija organizuje proslavu 70. godišnjice kraja Drugog svetskog rata.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Putin u septembru u Kini

Izvor: B92, 21.Mar.2015

Ruski predsednik Vladimir Putin boraviće u Pekingu na obeležavanju 70. godišnjice pobede nad fašizmom, potvrio je šef administracije Kremlja Sergej Ivanov...“Čajna dejli“ prenosi da je Putin prvi zvaničnik koji je potvrdio da će prisustvovati svečanostima u Kini...Agencije su ranije javile...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.