Putin sprečio Slobu da puca na narod?

Izvor: TvojPortal.com, 27.Jun.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin sprečio Slobu da puca na narod?

/vesti online/ Stručnjak za Balkan Sergej Grizunov tvrdi da je Milošević bio spreman da 5. oktobra puca na demonstrante.

Bivši predsednik SRJ: Slobodan Milošević
 

Ruski stručnjak za Balkan Sergej Grizunov kaže da je bivši predsednik SRJ Slobodan Milošević bio spreman da 5. oktobra 2000. godine puca na demonstrante ispred savezne skupštine.
- Milošević je bio spreman da otvori vatru na demonstrante. To je sprečio predsednik Rusije Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Putin, koji je u Beograd uputio šefa diplomatije Igora Ivanova. Ivanov je nagovorio Miloševića da prizna poraz - ističe Grizunov.

Poslanik DS Srđan Milivojević, nekad član "Otpora“, za Kurir kaže da su tog dana ispred parlamenta stigli hameri s jedinicama za specijalne operacije.Ostatak vesti pročitajte na linku

SrbijademonstrantiVladimir Putinslobodan milosevic5.oktobarkrvoproliceSergej Grizunov

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.