Putin šmeker oduševio prvu damu Kine

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin šmeker oduševio prvu damu Kine

Ruski predsednik Vladimir Putin pokazao je kakav je kavaljer kada je na svečanoj večeri svojim šalom ogrnuo prvu damu Kine Peng Lijuan.

Putin i Đinping (levo) mogu samo da gledaju i uče

 

Dok je kineski predsednik Sji Ðinping razgovarao sa predsednikom SAD Barakom Obamom koji mu je sedeo sa desne strane, prva dama Kine je ćaskala sa Putinom.

Vatrometu i večeri na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prisustvovali su lideri 21 zemlje koji učestvuju na samitu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APEC) u Pekingu.

  Uskočio Putin kad nije njen muž

 

Pošto je primetio da je supruzi kineskog predsednika hladno, Putin je ustao i prebacio joj šal preko ramena, što su zabeležile kamere kineske državne televizije i brojni fotoreporteri.

Video-snimak odmah je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, ali je posle nekoliko sati skinut sa informativnih sajtova. Reagovali su i kineski cenzori koji su ga obrisali sa društvenih mreža.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.