Putin sme da mazi i leoparda

Izvor: B92, 04.Feb.2014, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin sme da mazi i leoparda

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je posetio rezervat ugroženog persijskog leoparda i video mladunce ro

đene prošlog leta u planinama iznad grada Sočija gde u petak počinju Zimske olimpijske igre.


Putin je ušao u kavez i pomilovao leoparda po glavi, rekavši da se dopadaju jedan drugom.

"Povodom olimpijskih igara odlučili smo da obnovimo populaciju persijskog leoparda. Recimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da smo zbog Olimpijskih igara obnovili delove uništene prirode", rekao je Putin.

Za razliku od Putina, novinari nisu ulazili u kavez. Poseta je, kako se pretpostavlja, učinili nervoznom leoparda koji je jednog od njih ogrebao po ruci, a drugog ujeo za koleno, javile su ruske novinske agencije.

Na skupu Međunarodnog olimpijskog komiteta Putin danas nije rekao ništa o teškim pitanjima koja se tiču Igara u Sočiju, ali je istakao da je Rusija preduzela ogroman napor za pripremu, počevši ni od čega u Sočiju i izgradivši neophodne objekte u kratkom roku za šta su, po njegovim rečima, drugim zemljama trebale decenije.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin mazio leoparda

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2014

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je posetio rezervat ugroženog persijskog leoparda i video mladunce rođene prošlog leta u planinama iznad grada Sočija gde u petak počinju Zimske olimpijske igre. ..Vladimir Putin i leopard drugari..Putin je ušao u kavez i pomilovao leoparda po glavi, rekavši...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.