Putin se sastao sa zvaničnicima UAE, pa će u Saudijsku Arabiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Dec.2023, 17:59

Putin se sastao sa zvaničnicima UAE, pa će u Saudijsku Arabiju

Ruski predsednik Vladimir Putin stigao je danas u Ujedinjene Arapske Emirate, domaćina ovogodišnje međunarodne konferencije o klimi COP28, što je njegovo prvo putovanje u taj region od početka rata u Ukrajini 2022. godine. Ministar spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Abdulah bin Zajed Al Nahjan sastao se s Putinom i u saopštenju rekao da su razgovarali o "važnosti jačanja dijaloga i saradnje kako bi se osigurala stabilnost i napredak", piše AP, prenijela je...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin se u UAE sastao sa zvaničnicima, pa će u Rijad

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Dec.2023

Ruski predsednik Vladimir Putin stigao je danas u Ujedinjene Arapske Emirate, domaćina ovogodišnje međunarodne konferencije o klimi COP28, što je njegovo prvo putovanje u taj region od početka rata u Ukrajini 2022. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Putin posle UAE stigao u Saudijsku Arabiju, a imaće sastanak sa Muhamedom bin Salmanom (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 06.Dec.2023

Ovo je prvi susret ruskog predsednika i prestolonaslednika Saudijske Arabije ove godine

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.