Putin se razračunava sa kumicom koja ga je kritikovala

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin se razračunava sa kumicom koja ga je kritikovala

U obračunu sa političkim protivnicima ni porodične veze nisu svetinja, pokazuje sukob između predsednika Rusije Vladimira Putina i njegove kumice Ksenije Sobčak.

Imućna ćerka političarke Ljudmile Narusove i majora Anatolija Sobčaka, nekada kućnog prijatelja i političkog mentora ruskog predsednika, našla se na udaru medija od kako je decembra prošle godine pred 100.000 ljudi otvoreno iznela svoje nezadovoljstvo rezultatima parlamentarnih izbora koje je uz brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prijavljene nepravilnosti osvojila Putinova Jedinstvena Rusija.

A od kumice - kritika: Vladimir Putin

Kao odgovor na njenu "neposlušnost”, poslednjih nedelja se o devojci, koju novinari opisuju kao rusku Paris Hilton, u javnosti pojavljuju brojne negativne afere, od kojih je poslednja optužba za napad na reportere tabloidnog Internet portala "Life news”.

Na ovom sajtu, za kojeg se tvrdi da je blisko povezan sa ruskim vlastima, iznete su optužbe da je Sobčakova, pod uticajem alkohola i uz pomoć obezbeđenja, u svom luksuznom moskovskom restoranu napala dvojicu reportera, držala ih kao taoce, a zatim im oduzela opremu.

Sobčakova je ove optužbe okarakterisala kao orkestriranu kampanju motivisanu njenim političkim angažmanom usmerenim protiv predsednika Rusije.

- Cela afera je izmišljena. Uopšte nisam bila nasilna - rekla je Ksenija Sobčak i dodala da je pokušala da se sastane sa Vladimirom Putinom kako bi mu objasnila svoje političke stavove, ali da do njihovog susreta još nije došlo.

Povezane vesti: Obama razgovarao telefonom s Putinom o izborima Izborna komisija proglasila Putina pobednikom, zakletva 7. maja Uhapšeno 20 demonstranata u Moskvi SAD spremne da sarađuju sa Putinom nakon izbora Žipe i Vestervele traže od Putina novi stav prema Siriji

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PUTIN RATUJE S KUMOM

Izvor: Kurir, 20.Mar.2012, 09:58

Ksenija Sobčak (30) na meti Kremlja jer je razbesnela svog kuma, premijera Rusije, tako što je postala jedan od lidera opozicije..MOSKVA - Nije htela da sluša...Ksenija Sobčak (30), kumica ruskog premijera Vladimira Putina, u tamošnjoj javnosti poznatija kao ruska Paris Hilton, našla se na meti...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.