Izvor: RuskaRec.ru, 14.Jun.2017, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin prokomentarisao izjave o navodno poraženoj Rusiji

Izjave u SAD o tome da je Rusija navodno poražena, kao u naslovu lista Foreign Affairs „Putin's Russia: Down But Not Out” (Putinova Rusija: oborena, ali ne dotučena) samo su snovi i ne odgovaraju stvarnosti, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin.
Putin u filmu Olivera Stouna: Šta smo saznali iz prvog dela?
Predsednik Rusije je u intervjuu reditelju Oliveru Stounu podsetio da SAD i Evropa imaju različito >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << mišljenje o Rusiji. Ima ljudi koji gledaju decenijama unapred i misle o problemima i pretnjama, a ima i onih koji „žive od izbora do izbora” i misle samo o svojim interesima, prenosi „Vzglяd”.  
„Neko sanja, a neko hoće da misli da je Putin’s Russia down. To su njihovi snovi. Ali to ne odgovara realnosti. Oni koji o tome pišu znaju za to”, rekao je Putin. 

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.