Putin poželeo prosperitet svim Rusima bez obzira na njihove političke stavove

Izvor: Vostok.rs, 31.Dec.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin poželeo prosperitet svim Rusima bez obzira na njihove političke stavove

31.12.2011. -

Premijer Vladimir Putin je čestitao Rusima Novu godinu. Prema njegovim rečima najbitniji je prosperitet, bez obzira na političke i ekonomske događaje.

"Bez obzira na političke stavove, i onima koji su simpatizeri levičarskih snaga i onima koji su desno, gore, dole, kako god, dakle, svima želim prosperitet”, rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << premijer.

"Uzgred rečeno, godina koja dolazi je godina zmaja prema istočnom kalendaru”, podsetio je Putin. "Rođen sam baš u godini zmaja. Po pravilu to su kod nas uvek bila srećna vremena. Nadam se da će zmaj i ove godine doneti sreću i prosperitet svakoj ruskoj porodici, svim našim građanima. Hteo bih da svima čestitam Novu godinu.”

Predsednik vlade je dodao da Rusiju očekuje dosta teška godina. "Zaista, svetska ekonomija se nije stabilizovala, i dalje je sva u previranjima. Rusija je u tom smislu do određene mere "ostrvce stabilnosti". U svakom slučaju za sada”, rekao je premijer."Iako je situacija oko nas dosta uznemiravajuća, to je istina. Ali upravo zbog toga što smo sve u svemu savladali posledice krize, ekonomija ubrzava tempo svog razvoja. To nam ipak uliva sigurnost da će za nas i sledeća godina biti srećna.”

Što se pak tiče predizbornog perioda, Putin je rekao da "u takvim vremenima političari uvek iskorišćavaju osećanja građana, sve se ljulja i bukti, ali je to neizbežna cena demokratije. Nema tu ničeg neobičnog”, rekao je premijer.

Prema materijalima ITAR-TASS-a

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.