Putin potpisao: Zabrana – do kraja 2023. godine

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 19:17

Putin potpisao: Zabrana – do kraja 2023. godine

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je produženje naredbe koja je nastala kao odgovor na plafon Zapada za rusku naftu.

Uredba je produžena do kraja 2023. godine.

Naredba, koja je izrađena i odobrena još 2022. godine, a stupila je na snagu u februaru 2023. godine, zabranjuje prodaju nafte i naftnih derivata zemlje stranim licima koja direktno ili indirektno sprovode gornju granicu cena koju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su uvele "neprijateljske zemlje".

Prvobitno je uredba trebalo da ističe 1. jula, ali je novi datum sada 31. decembar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bogdanović ostao bez saigrača – stiže Gej

Izvor: B92, 26.Jun.2023

Atlanta Hoksi i Juta Džez sklopili su dogovor...Džon Kolins će preći u Jutu, dok će "jastrebovi" dobiti Rudija Geja i budućeg pika druge runde na draftu...Atlanta je se na ovaj način oslobodila velike plate Kolinsa, koja je iznosila oko 78 miliona dolara za tri godine...Džezeri su dobili svestranog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.