Izvor: Blic, 03.Apr.2023, 20:12

Putin posthumno odlikovao nastradalog ratnog izveštača Vladlena Tatarskog Ordenom za hrabrost

Predsednik Rusija Vladimir Putin odlikovao je danas Ordenom za hrabrost vojnog izveštača Vladlena Tatarskog, koji je poginuo u eksploziji u kafiću u Sankt Peterburgu. U ukazu objavljenom na ruskom portalu za pravne informacije se navodi da je Tatarski posthumno odlikovan za hrabrost iskazanu u obavljanju profesionalne dužnosti", prenose RIA Novosti.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća o napadu u Sankt Peterburgu: "Videli smo, ali..."

Izvor: B92, 03.Apr.2023

Sjedinjene Američke Države su upoznate sa vestima o ubistvu vojnog izveštača Vladlena Tatarskog u Sankt Peterburgu, ali nemaju detaljnije informacije o tome...To je rekao Džon Kirbi, koordinator za strateške komunikacije Bele kuće..."Videli smo vesti kao i vi, ali zaista nemamo više detalja o...

Nastavak na B92...

Putin posthumno odlikovao vojnog izveštača Vladlena Tatarskog: Orden za "hrabrost iskazanu u obavljanju profesionalne dužnosti"

Izvor: 24sedam.rs, 03.Apr.2023

Vladlen Tatarski poginuo je u eksploziji u Strit Baru u Sankt Peterburgu kada su povređene još 32 osobe

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.