Izvor: Blic, 02.Apr.2023, 23:22

UHAPŠENA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO RUSKOG RATNOG DOPISNIKA Devojka iz Sankt Peterburga u kafić donela misterioznu kutiju, a onda se dogodila eksplozija (FOTO)

Stanovnica Sankt Peterburga Darja Trepova privedena je zbog sumnje da je ubila ratnog dopisnika Vladlena Tatarskog.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena devojka osumnjičena da je bombom u kafiću u Sankt Peterburgu ubila ruskog blogera

Izvor: Radio 021, 03.Apr.2023, 07:07

Ruski mediji izveštavaju da je privedena stanovnica Sankt Peterburga koja se sumnjiči za ubistvo proruskog ratnog dopisnika Vladlena Tatarskog.

Nastavak na Radio 021...

Šta znamo o Dariji Trepovoj? Ušla je u kafić, uručila mu statuu, a onda... Eksplozija! VIDEO

Izvor: B92, 03.Apr.2023

Ruske snage bezbednosti tragaju za Darijom Trepovom, stanovnicom Sankt Peterburga, zbog sumnje da je ubila propagandistu Vladlena Tatarskog...Darija Trepova, rođena 1997. godine, osumnjičena je za ubistvo Tatarskog i trenutno je u bekstvu. Prema anonimnim izvorima na koje se pozivaju mediji, istražitelji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.