Putin posetio korporativni centar za obuku u koncernu „Almaz-Antej

Izvor: Vostok.rs, 30.Mar.2016, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin posetio korporativni centar za obuku u koncernu „Almaz-Antej

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je korporativni centar za obuku u koncernu „Almaz-Antej" i upoznao se sa procesom montaže lansera za zenitni raketni sistem S-400.

Predsedniku su pokazali mogućnosti podešavanja i testiranja radio-lokacionih sistema i mogućnosti gluve sobe za podešavanje parametara antenskih sistema u uslovima potpune zvučne izolacije i hermetički zatvorene sobe koja omogućava sprečavanje curenja poverljivih informacija.

Osim toga, generalni direktor koncerna „Almaz-Antej" Jan Novikov uručio je predsedniku „ključ od neba" — kopiju ključa za pokretanje radio-lokacione stanice „Nebo-M".

Putin je, takođe, posetio centar za obuku i pogledao film posvećen korporativnom obučavanju u koncernu.

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) UBOJITO ORUŽJE: Pogledajte kako je Vladimir Putin dobio ključeve neba!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2016

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je korporativni Centar za obuku u koncernu „Almaz-Antej" i upoznao se sa procesom montaže lansera za zenitni raketni sistem S–400...Predsedniku su pokazali mogućnosti podešavanja i testiranja radio-lokacionih sistema i mogućnosti gluve sobe za podešavanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.