Izvor: Blic, 29.Mar.2016, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOG, PA PUTIN Ruski predsednik dobio "ključeve neba"

Ruski predsednik Vladimir Putin dobio je na poklon "ključeve mirnog neba" od predstavnika fabrike "Almaz-Antej", koja proizvodi protivavionske rakete S-300, S-400 i S-500.

Putin je obišao njihovu fabriku u Nižnjem Novgorodu, gde mu je direktor koncerna Jan Novikov uručio "ključeve mirnog neba", kopiju mehanizma uključivanja radiolokacione stanice "Nebo-M", koja je deo sistema S-300".

#Путин посмотрел новый нижегородский завод >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ВКО "Алмаз-Антей" и образцы его продукции pic.twitter.com/iDofWBcynd

Putin se zahvalio na poklonu uz šalu:

- Ključeve mirnog neba ima samo Bog. Ali i ovaj je koristan - kazao je Putin uz osmeh.

Putin je u Nižnjem Novgorodu prisustvovao i otvaranju nove zgrade aerodroma, a poseta predsednika izazvala je veliko interesovanje građana, koji su od ranog jutra čekali u redovima da bi se sreli sa njim.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Putin posetio korporativni centar za obuku u koncernu „Almaz-Antej

Izvor: Vostok.rs, 30.Mar.2016, 09:29

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je korporativni centar za obuku u koncernu „Almaz-Antej" i upoznao se sa procesom montaže lansera za zenitni raketni sistem S-400.. . Predsedniku su pokazali mogućnosti podešavanja i testiranja radio-lokacionih sistema i mogućnosti gluve sobe za podešavanje...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.