Putin odobrio sedmodnevni prekid rada u zemlji zbog Covida 19

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Okt.2021, 14:37

Putin odobrio sedmodnevni prekid rada u zemlji zbog Covida 19

Ruski predsednik Vladimir Putin odobrio je u sredu vladin predlog za sedmodnevno slanje zasposlenih na odmor u cilju suzbijanja alarmantnog porasta slučajeva i smrti od COVID-19. Govoreći sastanku sa predstavnicima vlade koji je prenošen na televiziji, Putin je rekao da je ovaj period, od 30. Oktobra do 7. novembra, može početi ranije ili se produžiti za određene regije. Vlasti širom zemlje povukle su ovaj potez u cilju sprečavanja širenja virusa suočavajući se sa protivljenjem dela...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

PUTIN ODOBRIO Zatvaranje u Rusiji: Zbog katastrofalne situacije sa koronom uvedeno 7 NERADNIH DANA

Izvor: Blic, 20.Okt.2021

Ruski predsednik Vladimir Putin je odobrio vladin predlog da u Rusiji, zbog epidemije koronavirusa, neradni dani budu u periodu od 30. oktobra do 7. novembra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.