Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2022, 19:21

Putin odgovorio koliko bi sukob mogao trajati

MOSKVA - Predsjednik Rusije, Vladimir Putin je rekao i da će se njegova vojska vjerovatno još dugo boriti u Ukrajini, ali i da ne vidi razlog da u ovom trenutku mobiliše dodatne vojnike. On je između redova rekao koliko bi sukob mogao trajati,"Što se tiče specijalne vojne operacije, naravno da to može biti dug proces", rekao je on.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Ruska vojska još dugo u Ukrajini, raste pretnja od nuklearnog rata

Izvor: VOA, 07.Dec.2022

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u sredu da bi njegova vojska mogla da se još dugo bori u Ukrajini, ali da trenutno "ne vidi smisao" da mobiliše dodatne vojnike. "Što se tiče trajanja specijalne vojne operacije, naravno, to bi mogao da bude dugi proces", rekao je Putin, koristeći termin...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.