Putin naložio istragu: Otkud vojska u Ukrajini?

Izvor: B92, 09.Mar.2022, 21:27

Putin naložio istragu: Otkud vojska u Ukrajini?

Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je istragu posle saznanja da su regruti angažovani u vojnoj operaciji u Ukrajini.

I to suprotno njegovom naređenju da se to ne čini, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Prema rečima predstavnika Kremlja, Putin je naložio kancelariji glavnog vojnog tužioca da kazni odgovorne za one koji nisu poštovali predsedničko naređenje da se u Ukrajinu ne šalju regruti, već profesionalni vojnici. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Peskov je rekao da je "činjenica da je jedan broj regruta prisutan u vojnim jedinicima u specijalnoj vojnoj operaciji u Ukrajini", preneo je Tas s.

Podsetimo, ranije danas objavljena je velika analiza CIA koja tvrdi da je "Putin povređen što mu se Zapad ne obraća s odgovarajućim poštovanjem, te da smatra da je ovo rat u kojem sebi ne može priuštiti poraz", rekla je čelnica američke obaveštajne zajednice Avril Hajnes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.