Putin može i zube da popravlja

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2011, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin može i zube da popravlja

Kakve sve veštine je ruski premijer Vladimir Putin naučio dok je bio agent KGB-a možemo samo da pretpostavimo, ali ono što radi poslednjih dana počinje da prevazilazi maštu holivudskih filmova. Posle upravljannja avionom, spasavanja sibirskih tigrova, vožnje motora sa ruskim bajkerima, sviranja klavira... Putin je rešio da malo bude i zubar.

Ruski Premijer se u Belogorodu sa blaženim osmehom na licu i zubarskom opremom pripremao da izvrši zahvat u ustima guvernera >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Jevgenija Savčenka. Guverner je prošao bez povreda, a Putin je u svoj bogati portfolio dodao i "zubarsku" fotografiju, koja će imati počasno mesto među fotkama na kojima spasava tigrove, glumi kauboja u Sibiru, zaranja ispod Severnog pola ili vozi Formulu 1...

Putin seksom privlači glasače

Putin je krenuo u novu predizbornu kampanju u nameri da po treći put postane predsednik Rusije. Izbori će biti održani u martu 2012, a premijer i sadašnji predsednik Dmitij Medvedev već su ugovorili da zamene mesta.

Rezultati poslednjeg istraživanja javnog mnenja pokazuju da četvrtina Rusa veruje da u zemlji postoji očigledan kult ličnosti premijera! To je u martu 2006. mislilo samo 10 odsto Rusa, navodi se u istraživanju koje je objavio "Levada centar". Na drugoj strani, samo 33 odsto ispitanika tvrdi da u Rusiji ne postoji kult Vladimira Putina, a u martu 2006. to je mislilo 57 odsto Rusa. Najveći kult ličnosti u Rusiji svojevremeno je imao Staljin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.