Putin mora da bude zaustavljen

Izvor: B92, 29.Sep.2022, 22:30

"Putin mora da bude zaustavljen"

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je večeras da Rusija može da izbegne najštetnije posledice svog rata protiv Ukrajine.

On je dodao i da bi se to desilo, predsednik Vladimir Putin mora da bude zaustavljen.

U večerašnjem obraćanju, Zelenski je istakao da planirana aneksija četiri ukrajinska regiona od strane Kremlja neće dati očekivane rezultate, prenosi Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Umesto toga, sama Rusija bi postala neraskidivo povezana sa katastrofom bezakonja, koja se odvija u oblastima koje su proruske snage zauzele 2014, smatra Zelenski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zelenski: Putin mora da bude zaustavljen; Tras: Britanija ne priznaje aneksiju ukrajinske teritorije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 07:27

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je sinoć da Rusija može da izbegne najštetnije posledice svog rata protiv Ukrajine, ali da bi se to desilo, predsednik Vladimir Putin mora da bude zaustavljen...U sinoćnjem obraćanju, Zelenski je istakao da planirana aneksija četiri ukrajinska regiona...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.