Putin menja režim saobraćaja

Izvor: B92, 22.Mar.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin menja režim saobraćaja

Beograd -- Saobraćaj beogradskim ulicama biće izmenjen zbog posete premijera Rusije Vladimira Putina Beogradu.

Gradska uprava je podsetila građane i institucije da preparkiraju svoje automobile i upozorila ih da će, u suprotnom, nadležne službe razmeštati vozila.

Građanima je preporučeno i da koriste vozila gradskog prevoza, koja će se kretati uobičajenim trasama, osim u periodu privremene izmene režima saobraćaja kada će linije biti trenutno zaustavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili preusmerene, a polasci pomereni na najbliže alternativne stanice.

"Gradska uprava moli sugrađane da zbog visokih mera bezbednosti pokažu strpljenje i razumevanje za sutrašnje izmene u saobraćaju", navedeno je u saopštenju.

Budući da su sutrašnje destinacije ruskog premijera Palata Srbije na Novom Beogradu, zatim Dom Narodne skupštine, Predsedništvo Srbije, a kako se očekuje, i stadion Crvene zvezde, B92 vam predstavlja moguće promene u režimu saobraćaja u Beogradu.

Ceo program posete Vladimira Putina Beogradu i satnice sastanka možete pročitati ovde.

Maršuta posete do 14.00 sati:

Maršuta posle 14.00 sati:

Posetu Vladimira Putina Beogradu pratite na posebnoj stranici B92 posvećenoj dolasku ruskog premijera
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bezbedno za Putina

Izvor: RTS, 22.Mar.2011

Najviši nivo bezbednosti pred sutrašnju posetu ruskog premijera Vladimira Putina Beogradu. Angažovano 4.000 policajaca. MUP apeluje na građane da koriste vozila gradskog prevoza, kako bi se smanjila gužva u gradu. ..Za sutrašnju posetu ruskog premijera Vladimira Putina Beogradu stepen bezbednosti...

Nastavak na RTS...

Početak Zvezda - Zenit kasnio 20 minuta, spiker najavio dolazak Putina

Izvor: Blic, 23.Mar.2011, 19:55

Prijateljski meč između mladih timova Crvene zvezde iz Zenita iz Sankt Peterburga počeo je sa zakašnjenjem od 20 minuta...Prvobitno je bilo predviđeno da se susret na stadionu Crvene zvezde u Beogradu igra od 18 sati...Utakmici će prisustvovati premijer Rusije Vladimir Putin i visoki funkcioneri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.