Putin jasan: Rusija je spremna

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 17:53

Putin jasan: Rusija je spremna

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je danas da je Rusija spremna da učini sve kako bi osigurala bezbednost u vezi sa nuklearnom energijom.

"Moskva je spremna da radi sa Međunarodnom agencijom za atomsku energiju (IAEA) u svim oblastima u vezi sa nuklearnom energijom i zahvalna je agenciji na recipročnim koracima za jačanje saradnje", istakao je on na sastanku sa direktorom IAEA Rafaelom Grosijem, prenosi agencija RIA novosti.

Putin i Grosi razgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su oko 50 minuta u državnoj rezidenciji Bočarov Ručej u Sočiju.

Sastanku je prisustvovao i generalni direktor Rosatoma Aleksej Lihačov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UKRAJINSKA KRIZA Kijev najavljuje novu kontraofanzivu; Putin: Rusija spremna da učini sve za osiguranje nuklearne bezbednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2024, 08:10

Rat u Ukrajini – 743. dan. Ukrajina se sprema za "kontraofanzivne akcije" koje će biti izvedene tokom ove godine, izjavio je ukrajinski komandant kopnenih snaga Oleksandr Pavljuk. Sa druge strane, prema tvrdnjama ruskog predsednika Vladimira Putina, Rusija je spremna da uradi sve kako bi osigurala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.