Putin i Merkelova razgovarali o situaciji u Libiji

Izvor: Vostok.rs, 14.Jan.2020, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Merkelova razgovarali o situaciji u Libiji

Predsednik Vladimir Putin i nemački kancelar Angela Merkel razmotrili su u telefonskom razgovoru rezultate sastanka sukobljenih strana u Libiji koji je održan u Moskvi.
Do razgovora je došlo na inicijativu nemačke strane, navodi se u saopštenju Kremlja. Putin i Merkelova, koji su se sastali pre dva dana u Moskvi, razgovarali su i o pripremama za međunarodnu konferenciju o Libiji koja treba da bude održana u Berlinu. Lideri Rusije i Nemačke razgovarali su o Libiji i u subotu tokom susreta u Moskvi. Ruski predsednik upozorio je tada da bi situacija u Libiji mogla negativno da utiče ne samo na taj region, nego i na celu Evropu.  
Pogledaj vesti o: Libija,   Angela Merkel

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.