Putin i Medvedev 9. maja na Krimu

Izvor: BKTV News, 30.Apr.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Medvedev 9. maja na Krimu

Predsednik Rusije Vladimir Putin i premijer te zemlje Dmitrij Medvedev planiraju da 9. maja posete Krim, izjavio je jedan neimenovani visoki zvaničnik ruskog Ministarstva odbrane, a preneli su ruski mediji.

Pre polaska na poluostrvo, Putin će tradicionalno prisustvovati Paradi pobede na Crvenom trgu u Moskvi, preneo je Glas Rusije.
Posle ovog događaja predsednik obično priređuje prijem povodom Dana pobede, koji će ovog puta biti održan dan ranije, osmog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << maja uveče.
Predsednik i premijer će na Krimu prvo posetiti Sevastopolj, grad koji ove godine slavi sedamdesetogodišnjicu oslobođenja od fašističkih trupa. Putin i Medvedev će u Sevastopolju prisustvovati paradi, a zatim bi trebalo da otputuju u Simferopolj, navodi Glas Rusije.
To će biti prva poseta Putina Krimu otkad je to poluostrvo sredinom marta pripojeno Rusiji, dok ga je Medvedev posetio 31. marta.
Izvor: tanjug.rs
Tweet
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Putin i Medvedev na Krimu 9.maja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Apr.2014

Predsjednik Rusije Vladimir Putin boraviće 9. maja u zvaničnoj posjeti Krimu prvi put od pripajanja tog poluostrva Rusiji, kako bi prisustvovao vojnoj paradi u čast Dana pobjede nad fašizmom. Putin će posetiti Sevastopolj, gdje je stacionirana ruska Crnomorska flota, preneli su ruski mediji izjave...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.