Putin i Medvedev idu na Krim

Izvor: B92, 30.Apr.2014, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Medvedev idu na Krim

Moskva -- Predsednik i premijer Rusije Vladimir Putin i Dmitrij Medvedev planiraju da 9. maja posete Krim, izjavio je neimenovani zvaničnik ruskog Ministarstva odbrane.

Pre polaska na poluostrvo, Putin će tradicionalno prisustvovati Paradi pobede na Crvenom trgu u Moskvi, preneo je Glas Rusije.

Posle ovog dogadjaja predsednik obično priredjuje prijem povodom Dana pobede, koji će ovog puta biti održan dan ranije, osmog maja uveče.

Predsednik i premijer >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će na Krimu prvo posetiti Sevastopolj, grad koji ove godine slavi sedamdesetogodišnjicu oslobodjenja od fašističkih trupa. Putin i Medvedev će u Sevastopolju prisustvovati paradi, a zatim bi trebalo da otputuju u Simferopolj, navodi Glas Rusije.

To će biti prva poseta Putina Krimu otkad je to poluostrvo sredinom marta pripojeno Rusiji, dok ga je Medvedev posetio 31. marta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski mediji: Putin i Medvedev 9. maja na Krimu

Izvor: Blic, 30.Apr.2014

Predsednik Rusije Vladimir Putin i premijer te zemlje Dmitrij Medvedev planiraju da 9. maja posete Krim, izjavio je jedan neimenovani visoki zvaničnik ruskog Ministarstva odbrane. ..Pre polaska na poluostrvo, Putin će tradicionalno prisustvovati Paradi pobede na Crvenom trgu u Moskvi, preneo je Glas...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.