Putin i Lukašenko oči u oči: Nešto će izgleda da poskupi

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2018, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Lukašenko oči u oči: Nešto će izgleda da poskupi

Predsednici Rusije i Belorusije Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko razgovarali su o cenama energenata i predstojećim izmenama u ruskom poreskom zakonodavstvu.

Dva lidera dogovorila su se da obrazuju radnu grupu za pripremu predloga za rešavanje problematičnih pitanja, saopštio je ministar finansija Rusije Anton Siluanov.

- Bilo je reči o bilateralnim odnosima. Pre svega smo razmatrali izmene koje će sledeće godine biti unete u poresko zakonodavstvo u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Rusiji i razgovarali o našim planovima za izmene u oblasti oporezivanja naftno-gasnog sektora - rekao je Siluanov novinarima nakon sastanka Putina i Lukašenka.

On je dodao da se razgovaralo i o zajedničkim aktivnostima u oblasti obrazovanja cena gasa i energenata, a da je dogovoreno da se približe stavovi o svim tim pitanjima, prenosi Sputnjik.

Prema rečima Siluanova, radnu grupu za rešavanje problematičnih pitanja u oblasti energetike i poreske politike činiće predstavnici vlada Rusije i Belorusije.

- Ta radna grupa će pripremiti predloge za dalju integraciju i za rešavanje onih ključnih pitanja koja zabrinjavaju vlade naših zemalja - dodao je Siluanov.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin i Lukašenko razgovarali o bilateralnim odnosima

Izvor: Vostok.rs, 26.Dec.2018

Predsednici Rusije i Belorusije, Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko su razgovarali o cenama energenata i predstojećim izmenama u ruskom poreskom zakonodavstvu i dogovorili se da obrazuju radnu grupu za pripremu predloga za rešavanje problematičnih pitanja, saopštio je ministar finansija Rusije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.