Putin i Berluskoni razbesneli Ukrajinu: Popili najstarije vino na Krimu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Berluskoni razbesneli Ukrajinu: Popili najstarije vino na Krimu

Silvio Berluskoni posetio je Krim, a Vladimir Putin ga je ugostio baš onako kako mu dolikuje – hedonistički.

Imajući u vidu ko mu dolazi u goste Vladimir Putin se potrudio da mu ugodi, pa mu je poslužio najstarije vino na poluostrvu - šeri "Heres de la frontera“ iz 1775. godine čija vrednost iznosti više od 150 hiljada dolara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Ova informacija je razbesnela ukrajinsku vladu koja i dalje Krim smatra svojom teritorijom, a ovo vino se smatra javnim dobrom jer je u pitanju poklon Katarine Velike grofu Mihailu Voroncovu.

Štaviše, ovaj slučaj će ispitati i ukrajinsko tužilaštvo koje želi da podigne optužnicu protiv Putina i Berluskonija zbog "velike zloupotrebe ukrajinske imovine“.

Navodno je Berluskoni bio taj koji je pitao Putina da li sme da proba vino na šta mu je ovaj odgovorio potvrdno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.