Putin dobio sina?

Izvor: Glas javnosti, 18.Dec.2009, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin dobio sina?

Najnoviji trač koji kruži Rusijom, ali i naslovnim stranicama svetskih blogova i medija je da je 26-godišnja Alina Maratovna Kabaeva, čuvena ruska gimnastičarka, navodno rodila sina ruskom premijeru Vladimiru Putinu, preneo je „Pressonline“.

Putin je negirao napise u medijima u kojima se navodi da se premijer razveo od svoje supruge LJudmile da bi se oženio Alinom. Sa mladom i uspešnom gimnastičarkom Putina >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << su mediji povezivali i ranije, te je tako 2008. godine jedan od listova koji je prvi „ženio“ Putina i zatvoren.

Alinini portparoli takođe negiraju svaku vezu, sem prijateljske, između premijera i gimnastičarke. Kabajeva je rođena 12. maja 1983. u Taškentu. Jedna je od najnagrađivanijih svetskih gimnastičarki, sa 18 medalja sa svetskih šampionata, dve olimpijske medalje i 25 odlikovanja sa evropskih šampionata. Poslanik je Putinove Jedinstvene Rusije u Dumi.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.