Putin čestitao Erdoganu pobedu na izborima

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin čestitao Erdoganu pobedu na izborima

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je Redžepu Tajipu Erdoganu pobedu na predsedničkim izborima u Turskoj.

 

Putin u telefonskom razgovoru čestitao Erdoganu pobedu na predsedničkim izborima

 

"Predsednik Putin je u telefonskom razgovoru čestitao Erdoganu pobedu u prvom krugu predsedničkih izbora koji su održani juče u Turskoj", rekao je portparol predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ruske Federacije Dmitrij Peskov.

 

Prema njegovim rečima, Putin i Erdogan su izrazili nadu u nastavak i razvoj strateškog partnerstva dve države, prenosi RIA "Novosti".
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Peskov: Američke pretnje sankcijama ne mogu sprečavati Moskvu da sarađuje sa drugim partnerima

Izvor: Vostok.rs, 12.Avg.2014, 11:30

12.08.2014. -..Sjedinjene Države gotovo na svaki korak Ruske Federacije prete sankcijama, ali to ne može biti prepreka za saradnju Moskve sa drugim zemljama, izjavio je portparol predsednika RF Dmitrij Peskov. On nije komentarisao aranžman sa Iranom „nafta u zamenu za robu“...Početkom januara...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.