Putin američkom novinaru: Mešaćemo se u vaše izbore, samo nemojte to nikome da kažete VIDEO

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin američkom novinaru: Mešaćemo se u vaše izbore, samo nemojte to nikome da kažete VIDEO

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je smešno sugerisati da će Moskva pokušati da se meša u predstojeće predsedničke izbore u SAD.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi kako na pitanje američkog novinara da li Rusija planira da se meša u američke izbore 2020. godine, Putin je u šali kaže:

"Reći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ću vam u poverenju, da, obavezno ćemo to uraditi kako bismo vas zabavili tamo kako treba. Samo nemojte to nikome da kažete. Važi?"“, našalio se predsednik.

Putin je poručio da će Rusija sarađivati s bilo kojim predsednikom kojeg izabere američki narod.

"Sarađivaćemo s bilo kojim partnerom, bilo kojim predsednikom kojeg izabere američki narod", rekao je Putin na ekonomskom forumu u Moskvi, prenosi TAS.

On je naglasio da nije dat nikakav dokaz o umešanosti Rusije u prethodne izbore u SAD, dodaje Rojters.

Putin je naglasio i da Rusija nije preduzela nikakve "destruktivne korake" protiv SAD.

"Nijedan. Ako imate drugačije mišljenje, onda ga potkrepite i podnesite neke dokaze", poručio je Putin.

Ruski predsednik rekao je da njegova zemlja ima preče stvari da radi nego da se meša u američke izbore.

Američke obaveštajne agencije tvrde da se Rusija mešala u predizbornu kampanju za predsedničke izbore u SAD 2016. godine kako bi ishod glasanja prevagnuo u korista aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa.

Moskva negira bilo kakvu umešanost.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin se našalio: Mešaćemo se u izbore u SAD

Izvor: RTS, 02.Okt.2019

Odgovarajući na pitanje da li Rusija planira da se meša u američke izbore u SAD 2020. godine, Vladimir Putin se našalio rekavši da će to sigurno učiniti. . "Odaću vam tajnu. Da, definitivno ćemo to uraditi, samo da...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.