Putin: Teškoće su ujedinile Rusiju

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Teškoće su ujedinile Rusiju

Protekla 2016. godina bila je teška, ali teškoće sa kojima se suočila Rusija ujedinile su zemlju i podstakle na otvaranje ogromnih rezervi mogućnosti da se krene napred, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin u novogodišnjem obraćanju, koje je prikazano na Dalekom istoku.

- Godina 2016. odlazi. Bila je teška, ali teškoće sa kojima smo se suočili su nas ujedinile, podstakle na otvaranje ogromnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rezervi naših mogućnosti da krenemo napred. Glavno je da verujemo u sebe, u svoje snage, u svoju zemlju. Mi radimo, radimo uspešno i mnogo ostvarujemo - istakao je Putin.

On se zahvalio Rusima za "pobede i dostignuća, za razumevanje i poverenje, za pravu, iskrenu brigu o Rusiji“.

- Imamo ogromnu, jedinstvenu i prekrasnu zemlju! Spajaju nas zajedničke brige i zajedničke radosti, okuplja nas duga, dobra tradiciju dočeka Nove godine u krugu porodice, sa nadom u najbolje - dodao je ruski predsednik.

U svom obraćanju šef države podsetio je i na one koji Novu godinu dočekuju daleko od otadžbine.

- Veliki broj naših građana, uključujući i one daleko od kuće, obezbeđuju sigurnost Rusije, rade u fabrikama i dežuraju u bolnicama, upravljaju vozovima i avionima. Svima koji trenutno rade i ispunjavaju vojne obaveze, želim sve najbolje u narednoj godini - naveo je Putin.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Putin: Teškoće ujedinile Rusiju

Izvor: N1 televizija, 31.Dec.2016

Protekla godina bila je teška, ali teškoće sa kojima se suočila Rusija ujedinile su zemlju i podstakle na otvaranje ogromnih rezervi da se krene napred, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin u novogodišnjem obraćanju...Glavno je da verujemo u sebe, u svoje snage, u svoju zemlju. Mi radimo,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.