Izvor: RuskaRec.ru, 20.Jun.2017, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Sa protestnim akcijama u Rusiji je sve slobodnije nego na Zapadu

Predsednik Rusije Vladimir Putin je, govoreći o protestnim akcijama, rekao da je borba vlasti na Zapadu protiv ovakvih akcija znatno oštrija nego u Rusiji.
Protest uz zvuke himne: Ruska opozicija "protiv korupcije"
„Sistem borbe protiv protestnih akcija na Zapadu je dobro izgrađen. Održavaju se samo dozvoljene akcije, u Rusiji je sve slobodnije i jednostavnije”, rekao je Putin, prenosi „Vzglяd”.   >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru <<
Predsednik je o tome govorio na sastanku sa predstavnicima Građanske komore Rusije.
Putin je istakao da se ne treba plašiti protestnih akcija, ali samo ako imaju za cilj da realno poboljšaju situaciju u zemlji.
„Jer zemlja je velika. Iz ovih kancelarija se ne vidi sve što se događa. I ako negde ljudi to vide i o tome govore – zašto da to krijemo? Čini mi se da toga ne treba da se plašimo”, rekao je ruski lider.
Savet za ljudska prava RF: Navaljni je provokator
On je takođe rekao da postoje različite protestne akcije. „Ako akcije isključivo imaju za cilj samoreklamu i u njihovoj osnovi je spekulacija na problemima, to sigurno nije najbolja vrsta političke aktivnosti”, izjavio je Putin.
On je rekao da svuda ima mnogo problema i da u Rusiji u nekoj sferi ima više, a u nekoj manje problema nego u drugim zemljama.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.