Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2018, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin Rusima: Hvala za podršku, održite jedinstvo

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin, koji prema podacima ruske Centralne izborne komisije na danas održanim izborima za šefa države ubjedljivo vodi, pojavio se večeras na koncertu u Moskvi povodom godišnjice pripajanja Krima i zahvalio građanima na podršci koju su mu pružili. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Koncert "Rusija.Krim.Sevastopolj" održava se na Manježnom trgu u centru ruske prestonice.

"Obraćam se vama koji ste se okupili ovdje, ali i svim pristalicama širom zemlje. Hvala vam za rezultat", rekao je Putin.

On je naglasio da u toj podrši vidi povjerenje građana i nadu za daji razvoj zemlje i pozvao je Ruse da održe jedinstvo.

Danas se navršava tačno četiri godine otkako su Krim i Sevastopolj priprojeni Rusiji, što zapadne zemlje osporavaju, zahtijevajući poštovanje teritorijalnog integriteta Ukrajine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.