Putin: Rusija se suočava sa politikom obuzdavanja čiji je cilj podrivanje vrednosti i narušavanje razvoja zemlje

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2021, 15:03

Putin: Rusija se suočava sa politikom obuzdavanja čiji je cilj podrivanje vrednosti i narušavanje razvoja zemlje

Rusija se danas suočava sa politikom obuzdavanja čiji je cilj podrivanje vrednosti i narušavanje razvoja zemlje, rekao je predsednik Vladimir Putin tokom sednice kolegijuma FSB-a. "Takođe smo suočeni sa takozvanom politikom obuzdavanja Rusije. Zapravo, to je već odavno poznato. Ne radi se o konkurenciji, koja je prirodna za međunarodne odnose, već o dosljednoj i vrlo agresivnoj liniji usmerenoj na obustavljanje našeg razvoja, usporavanja, stvaranja probleme po spoljnom obodu, izazivanja unutrašnje nestabilnosti, podrivanja vrednosti koje ujedinjuju rusko društvo“, rekao je predsednik, prenose RIA Novosti. Dodao je da se to takođe radi kako bi se „konačno oslabila Rusija i stavila pod spoljnu kontrolu“, kao što se to već dešava u nekim zemljama na postsovjetskom prostoru. "Ništa ovde ne preterujem, zapravo u to ne trebate biti uvereni, vi to sami dobro znate, možda je čak i bolje od bilo koga drugog. Dovoljno je da se upoznate sa javnim strateškim dokumentima i veoma otovrenih izjava nekih državnika čitavog niza zemalja“, rekao je predsednik.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Sankcije protiv Rusije apsolutno uzaludne

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2021

Upotreba instrumenata stranih specijalnih službi, sankcije protiv Rusije su apsolutno uzaludne, rekao je predsednik Vladimir Putin. „Pokušavaju da nas okovaju ekonomskim i drugim sankcijama, da blokiraju velike međunarodne projekte za koje smo, inače, zainteresovani ne samo mi, već i naši...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.