Putin: Sankcije protiv Rusije apsolutno uzaludne

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2021, 15:10

Putin: Sankcije protiv Rusije apsolutno uzaludne

Upotreba instrumenata stranih specijalnih službi, sankcije protiv Rusije su apsolutno uzaludne, rekao je predsednik Vladimir Putin. „Pokušavaju da nas okovaju ekonomskim i drugim sankcijama, da blokiraju velike međunarodne projekte za koje smo, inače, zainteresovani ne samo mi, već i naši partneri, da se direktno mešaju u javni i politički život, u demokratske postupke u našoj zemlji. I, naravno, aktivno se koriste instrumenti iz arsenala specijalnih službi. Želim da ponovim - takva linija prema Rusiji je apsolutno neperspektivna“, rekao je predsednik Putin na sastanku kolegijuma FSB-a.


Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin: Protiv nas se vodi ciljana informativna kampanja sa oštrim i neutemeljenim optužbama po brojnim pitanjima

Izvor: Vostok.rs, 25.Feb.2021, 10:22

Ciljana informativna kampanja protiv ruskih dostignuća, uključujući i medicinu, sprovodi se u inostranstvu, rekao je predsednik Vladimir Putin. "Protiv nas se vodi ciljana informativna kampanja sa oštrim i neutemeljenim optužbama po brojnim pitanjima. Čak i apsurdne, rekao bih, koriste...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.