Putin: Radim 16, a spavam šest sati

Izvor: Politika, 03.Feb.2011, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Radim 16, a spavam šest sati

MOSKVA – Ruski premijer Vladimir Putin otkrio je ruskim novinarima da njegov radni dan traje nekad i više od 16 sati, tako da mu za odmor i spavanje ostaje svega šest sati.

U razgovoru sa novinarima ruske televizije koju je posetio kasno sinoć, premijer je rekao da iako je tempo rada vema naporan, on svoj posao voli, prenela je agencija RIA Novosti.

„Kada čovek s voljom obavlja svoj posao, onda mu to pričinjava zadovoljstvo”, rekao je Putin.

Tanjug

objavljeno: 03.02.2011
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN: RADIM 16, SPAVAM SAMO ŠEST SATI

Izvor: Kurir, 03.Feb.2011

MOSKVA - Ruski premijer Vladimir Putin otkrio je ruskim novinarima da njegov radni dan traje nekad i više od 16 sati, tako da mu za odmor i spavanje ostaje svega šest sati...U razgovoru sa novinarima ruske televizije koju je posetio u sredu uveče, premijer je rekao da iako je tempo rada vema naporan,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.