Putin: Početak sloma američkog svetskog poretka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022, 16:15

Putin: Početak sloma američkog svetskog poretka

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da od samog početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini Zapad gubi, jer njen početak "označava i početak kardinalnog sloma američkog svetskog poretka".

Prema njegovim rečima, ako je Zapad želeo da izazove sukob kako bi prešao na novu fazu obuzdavanja Rusije, onda je u tome uspeo.

"I rat je pokrenut i sankcije su uvedene", ocenio je Putin i dodao da je ipak Zapad izgubio, preneo je Sputnjik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Trebalo je da shvate da su od samog početka naše specijalne vojne operacije izgubili, jer njen početak označava i početak kardinalnog sloma američkog svetskog poretka", poručio je predsednik Rusije na sastanku sa rukovodstvom Državne dume i liderima političkih partija.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kraj? "Početak sloma"

Izvor: B92, 08.Jul.2022

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da od samog početka ruske specijalne vojne operacije u Ukrajini Zapad gubi...Kako je rekao, njen početak "označava i početak kardinalnog sloma američkog svetskog poretka"...Prema njegovim rečima, ako je Zapad želeo da izazove sukob kako bi prešao na novu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.