Putin: Znamo kad je počela kriza

Izvor: B92, 07.Jul.2022, 18:06

Putin: Znamo kad je počela kriza

Ukrajina je vršila izolaciju i genocid nad ljudima u Donbasu, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

"Ovo je izolacija i genocid, ako se ima u vidu vojni pritisak koji prati već osam godina", rekao je Putin tokom sastanka sa pobednicima takmičenja "Lideri Rusije".

Predsednik je skrenuo pažnju na nekoliko fundamentalnih oblasti u kojima je vršen pritisak na stanovništvo Donbasa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zapad pokušava da prebaci krivicu za aktuelnu krizu oko hrane na Rusiju, ali su problemi počeli znatno ranije zbog poteza koje je vukao Zapad, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

"Na Zapadu danas govore mnogo o tome šta se dešava i prebacuju krivicu na Rusiju za aktuelnu krizu oko hrane", rekao je Putin, preneo je TAS S.

On je dodao da su eksperti "svakako svesni da je kriza počela da se manifestuje u vreme borbe protiv pandemije korone".

"Kriza je nastala kada su razvijene privrede počele da zloupotrebljavaju svoj monopolski položaj u monetarnoj sferi i kada su se upustili u štampanje novca", naveo je Putin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin poručio Zapadu da slobodno proba da porazi Rusiju u Ukrajini

Izvor: Beta, 07.Jul.2022

Predsednik Rusije Vladimir Putin danas je izjavio da Zapad želi da porazi Rusiju na "bojnom polju" u Ukrajini i poručio "Neka probaju", ukazujući takodje da Moskva "još nije počela ozbiljne stvari"."Danas čujemo da hoće da nas pobede na bojnom polju. Šta reći. Nek probaju", rekao je Putin na...

Nastavak na Beta...

"U VREME PANDEMIJE SAD NAŠTAMPALE NOVCA KOLIKO ZA PRETHODNIH 40 GODINA" Putin razotkrio Amerikance, pa poručio "Rusija fokusirana na sebe"

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022

Za vreme borbe protiv pandemije, Zapad je počeo da zloupotrebljava svoj monopolski položaj u valutnoj sferi. SAD su za dve godine naštampale novca koliko za prethodnih 40 godina - rekao je ruski predsednik Vladimir Putin...Naveo je da su SAD štampale 5,9 biliona dolara, a evrozona - 2,5 biliona evra,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Putin: Rusija će učiniti sve da pomogne stanovnicima Donbasa

Izvor: Vostok.rs, 08.Jul.2022, 15:49

Predsednik Vladimir Putin je rekao da će ruske vlasti učiniti sve što je potrebno da vrate normalan život ljudi u Donbasu. „Učinićemo sve da se život obnovi u potpunosti i postane normalan za ljude koji tamo žive“, rekao je Putin. . "Rusija će učiniti sve da pomogne stanovnicima...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.