Putin: Odnosi Moskve i Vašingtona SVE GORI

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jun.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Odnosi Moskve i Vašingtona SVE GORI

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su odnosi Moskve i Vašingtona “sve gori i gori”, podsetivši da je aktuelna američka administracija nametnula Rusiji desetine sankcija. “Naši odnosi se pogoršavaju”, upozorio je Putin u danas objavljenom intervjuu tv kanalu Mir, prenosi Rojters.   Ruski predsednik je ovu ocenu izneo pred samit G20 u Osaki krajem meseca, gde bi, kako se očekuje, mogao da se sastane sa američkim kolegom Donaldom Trampom.    Putin je izrazio očekvanje da bi tokom samita sve zemlje G20, uključujući Rusiju i SAD, mogle da postignu sporazume kojima bi utrli put ka ekonomskoj saradnji. ...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Putin objasnio zašto je prijatelj sa Sijem, a ne sa Trampom

Izvor: RTV Pink, 13.Jun.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin računa da se sve države G20, uključujući Rusiju i SAD, na samitu u Osaki mogu dogovoriti o stvaranju uslova za ekonomsku saradnju.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.