Izvor: Blic, 13.Jun.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Odnosi Moskve i Vašingtona SVE GORI

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su odnosi Moskve i Vašingtona “sve gori i gori”, podsetivši da je aktuelna američka administracija nametnula Rusiji desetine sankcija.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva,   Vašington

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Odnosi Moskve i Vašingtona sve gori

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2019

MOSKVA - Predsjednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su odnosi Moskve i Vašingtona “sve gori i gori”, podsjetivši da je aktuelna američka administracija nametnula Rusiji desetine sankcija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Putin: Sve gori odnosi sa SAD

Izvor: RTS, 13.Jun.2019

. Predsednik Rusije Vladimir Putin kaže da se odnosi Moskve i Vašingtona pogoršavaju, prenosi Rojters.

Nastavak na RTS...

Putin upozorava: Odnosi Moskve i Vašingtona sve gori

Izvor: Mondo, 13.Jun.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su odnosi Moskve i Vašingtona "sve gori i gori", podsetivši da je aktuelna američka administracija nametnula Rusiji desetine sankcija...Foto: MONDO, Mario Milojević.."Naši odnosi se pogoršavaju", upozorio je Putin u danas objavljenom intervjuu tv kanalu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.